AnaSayfa / Genel / Kahve falında çörek yemek

Kahve falında çörek yemek

Kahve falında çörek yemek çok hayırlı günler görüleceğine, şansa, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çörek yemek gördüyseniz:

  • Ne istediğinize dikkat edin, hiçbirşey tarif edildiği gibi gelişmeyebilir.

Kahve falında peynirli çörek yemek çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ıspanaklı çörek yemek sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ay çöreği yemek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına delalet eder.

Kahve falında çörek otu yemek ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine rivayet eder.

Kahve falında haşhaşlı çörek yemek işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağlı çörek yemek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çörek yemek ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, anne baba duası alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tahinli çörek yemek bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir