AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan fırlatmak

Kahve falında yılan fırlatmak

Kahve falında yılan fırlatmak tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, ona kol kanat gereceğine, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, hem rahat bir hayata kavuşacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yılan fırlatmak gördüyseniz:

  • Size yapılan istekler başta önemsiz gibi görünseler bile ilerde sizi çok zorlayabilirler.

Kahve falında yılan fırlatmak kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına yorulur.

Kahve falında yılanı fırlatıp atmak dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fıratta yüzmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kağıt fırlatmak maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi fırlatmak yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, son model arabaya sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında cüzdan fırlatmak alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kutu fırlatmak uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında çay bardağı fırlatmak takdir toplayacağına, rızkının çoğalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir