AnaSayfa / Genel / Kahve falında portakal fırlatmak

Kahve falında portakal fırlatmak

Kahve falında portakal fırlatmak samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, lüksünün ve konforunun da baki olacağına inanılır.

Kahve falında portakal fırlatmak gördüyseniz:

  • Evinizde bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında portakal fırlatmak sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında bıçak fırlatmak esenlik, huzur ve saadet bulacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında fırat nehrine düşmek iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, iyiye ve güzel olana ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında füze fırlatmak kazancından başkalarına da vereceğine, her türlü yakarışının karşılık bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalem fırlatmak bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yumurta fırlatmak hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, kendisini iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine taş fırlatmak kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına yorulur.

Kahve falında anahtar fırlatmak gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir