AnaSayfa / Genel / Kahve falında fındık harmanı görmek

Kahve falında fındık harmanı görmek

Kahve falında fındık harmanı görmek malların çoğalacağına, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, sağlığından olacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işaret eder.

Kahve falında fındık harmanı gördüyseniz:

  • Yaşça sizden büyük olan kişiler ile olan ilişkilerinizde gerek maddi gerekse manevi açıdan destek alabilirsiniz.

Kahve falında fındık harmanı görmek zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, hem de hayat standartlarının yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında harmanda fındık görmek işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında mercimek harmanı görmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine alamet eder.

Kahve falında harman savurmak insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekin harmanı görmek tövbe etmeden vefata, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına tabir olunur.

Kahve falında nohut harmanı görmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına yorulur.

Kahve falında harman görmek kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında harman kaldırmak bereketin ve verimin çoğalacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir