AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğan soymak

Kahve falında soğan soymak

Kahve falında soğan soymak kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, her geçen gün daha profesyonel olacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, saydığı ve tanıdığı biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında soğan soymak gördüyseniz:

  • İhtiyacınız olmayan şeyler satın alabilirsiniz.

Kahve falında yeşil soğan soymak tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, hayırlı yollara gireceğine işaret eder.

Kahve falında kuru soğan soyduğunu görmek büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında soğan kabuğu soymak hayır getirecek bir konuda çalışacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında soğan soyduğunu görmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, geçecek güzel bir ömre işaret eder.

Kahve falında patates soğan soymak bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına işaret eder.

Kahve falında soğan soymak her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuru soğan soymak aradığı kişiyi bulacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında soğan sarımsak soymak eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir