AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavun soymak

Kahve falında kavun soymak

Kahve falında kavun soymak tüm isteklerine kavuşacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, bir toplulukla beraber hareket edileceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, şansını kendi eliyle engelleyeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kavun soymak gördüyseniz:

  • Kendinizi daha özgür hissedebilir, yeni şeyler keşfedebilir veya ruhsal anlamda büyüme sağlayabilirsiniz.

Kahve falında kavun soymak yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerindeki kötü imajı sileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında manavdan kavun almak hane halkı ile tartışma yaşayacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına delalettir.

Kahve falında kavun sattığını görmek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Kahve falında kavun ikram etmek uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına işaret eder.

Kahve falında kavun kabuğu görmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok kavun görmek kariyerinde atılım yapacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil kavun yemek doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kavun görmek başarılarının her geçen gün artacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir