AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendir soymak

Kahve falında kendir soymak

Kahve falında kendir soymak kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına yorulur.

Kahve falında kendir soymak gördüyseniz:

  • Öğleden sonra üzerinizde otorite sahibi olan kimselerden bazı lütuflar görmeniz olasıdır.

Kahve falında kendir soymak üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına delalet eder.

Kahve falında kendir görmek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, sevilen bir eşyanın çalınacağına tabir olunur.

Kahve falında kendir ipi görmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, sözlerinden çıkmayacağına inanılır.

Kahve falında elin derisini soymak maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, hak yolundan uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında bebek soymak şansının her daim kendisinden yana gideceğine, her zaman çok üzgün olacağına delalettir.

Kahve falında patatesi soymak ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine alamet eder.

Kahve falında birinin patates soyduğunu görmek kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tırnak soymak hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir