AnaSayfa / Genel / Kahve falında leblebi şekeri görmek

Kahve falında leblebi şekeri görmek

Kahve falında leblebi şekeri görmek hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına yorulur.

Kahve falında leblebi şekeri gördüyseniz:

  • Çevrenizde ki birisinin değişen kararı veya kararsızlığı sizi zor durumda bırakabilir.

Kahve falında şeker leblebi görmek aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında şekerli leblebi görmek ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında leblebi şekeri görmek stresini ve yorgunluğunu atacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında leblebi üzüm görmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında leblebi istemek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına rivayet eder.

Kahve falında leblebi satın almak kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine işaret eder.

Kahve falında birine leblebi vermek istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine delalettir.

Kahve falında leblebi tozu görmek hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir