AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli leblebi görmek

Kahve falında renkli leblebi görmek

Kahve falında renkli leblebi görmek eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında renkli leblebi gördüyseniz:

  • İşinizi veya sağlığınızı ilgilendiren değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında renkli leblebi görmek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuzlu leblebi görmek hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nohut leblebi görmek evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine işaret eder.

Kahve falında leblebi satmak kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, fal sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında beyaz leblebi yediğini görmek kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında sarı leblebi yemek kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz leblebi yemek ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fındık leblebi görmek fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir