Kahve falında nohut leblebi görmek

Kahve falında nohut leblebi görmek canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, hasta ise bakacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, yeni fırsatlar sunulacağına rivayet eder.

Kahve falında nohut leblebi gördüyseniz:

  • Aralarından bazıları bir süredir sıkıntı yaratan veya bıktırıcı olmaya başlamış problemlerin çözümünü sağlayabilir.

Kahve falında nohut leblebi görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, patron olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz leblebi görmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, zor zamanların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinden leblebi almak hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında leblebi şekeri görmek gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine delalet eder.

Kahve falında leblebi satın almak inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, sorunlarının birken beş olacağına işarettir.

Kahve falında sarı leblebi yediğini görmek işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında şekerli leblebi görmek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında renkli leblebi görmek iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, ticaretinin büyüyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir