AnaSayfa / Genel / Kahve falında leblebi satmak

Kahve falında leblebi satmak

Kahve falında leblebi satmak gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, makamının sürekli yükseleceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına delalettir.

Kahve falında leblebi satmak gördüyseniz:

  • Siz evli bir erkekseniz eşiniz ya da eşinizin ailesi tarafından sinirlendirilebilirsiniz.

Kahve falında leblebi satmak imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı leblebi yemek büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinden leblebi almak sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, işyerini kapatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında leblebi yemek maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine yorulur.

Kahve falında kavrulmuş leblebi görmek maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında leblebi tozu görmek işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına inanılır.

Kahve falında sarı leblebi yediğini görmek düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında beyaz leblebi yediğini görmek hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir