AnaSayfa / Genel / Kahve falında fındık kurdu görmek

Kahve falında fındık kurdu görmek

Kahve falında fındık kurdu görmek işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, parasal krizler yaşanacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, sıkıntıların artacağına, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fındık kurdu gördüyseniz:

  • Başarılarınızdan memnun olacak kişilerle program yapabilirsiniz.

Kahve falında fındık kurdu görmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında kurtlu fındık görmek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında fındık kurt görmek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş birine fındık vermek hem birincilik hem de kazanç getireceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında fındık fıstık ceviz görmek insanların yasa ve kedere boğulacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında kabuksuz fındık görmek ibadetlerini de aksatmayacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kabuksuz fındık yemek çalışmaların büyük getirileri olacağına, endişe ettiği işlerin son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında fındık istemek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir