AnaSayfa / Genel / Kahve falında fındık kurt görmek

Kahve falında fındık kurt görmek

Kahve falında fındık kurt görmek kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, endişelerinin son bulacağına inanılır.

Kahve falında fındık kurt gördüyseniz:

  • Olaylara yenilikçi yaklaşımınız ileride size yardım edebilecek kişilerin dikkatini çekmenizi sağlayabilir.

Kahve falında kurtlu fındık görmek eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında fındık kurt görmek sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına yorulur.

Kahve falında fındık kurdu görmek dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına işaret eder.

Kahve falında fındık badem yemek sorunların birbiri ardına geleceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında çuval çuval fındık görmek eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fındıklı çikolata yemek akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına tabir olunur.

Kahve falında fındık fare öldürmek ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil fındık toplamak makamının ve ününün artacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir