AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birine fındık vermek

Kahve falında ölmüş birine fındık vermek

Kahve falında ölmüş birine fındık vermek şükredeceğine, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, eğlenceli günlere kavuşacağına, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, bereketin ve verimin olacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş birine fındık vermek gördüyseniz:

  • Şanslı olarak nitelendirilebilecek gelişmeler maddi, duygusal, işle bağlantılı, sağlık, hukuk, eğitim, yurt-dışıyla ilgili başlıklarda bizi bulabilir.

Kahve falında fındık odunu görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında fındık kurutmak ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüden fındık almak hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında fındık hediye almak eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında fındıklı kurabiye yemek malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında fındık tanesi görmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yerden fındık topladığını görmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayıklanmış fındık görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir