AnaSayfa / Genel / Kahve falında fındık hediye almak

Kahve falında fındık hediye almak

Kahve falında fındık hediye almak eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına yorulur.

Kahve falında fındık hediye almak gördüyseniz:

  • Gelişmeler bazı olayları daha iyi anlamanızı sağlayabilir.

Kahve falında fındık hediye almak heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında fındıklı lokum görmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine işarettir.

Kahve falında birinin sana fındık verdiğini görmek şöhret elde edeceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine işarettir.

Kahve falında birinin fındık yediğini görmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, adını işiyle duyuracağına işarettir.

Kahve falında ölüye fındık vermek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine delalet eder.

Kahve falında ölüden fındık almak başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına delalettir.

Kahve falında fındık toplamak sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fındıklı bal yemek geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir