AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye fındık vermek

Kahve falında ölüye fındık vermek

Kahve falında ölüye fındık vermek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, refah içinde yaşayacağına, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüye fındık vermek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön plana çıkmayı bekliyor.

Kahve falında ölüye fındık vermek huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, çok büyük üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüden fındık almak kötü olaylar ile karşılaşacağına, birlikteliğe başlayacağına inanılır.

Kahve falında fındık yağı görmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında fındık fidesi görmek huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, anne baba duasının alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinden fındık almak sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, muradınıza ereceğinize yorulur.

Kahve falında kuru fındık görmek sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine delalettir.

Kahve falında yaş fındık yemek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, kavgaların büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil taze fındık görmek emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, kötü gidişe dur denileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir