AnaSayfa / Genel / Kahve falında mercimek harmanı görmek

Kahve falında mercimek harmanı görmek

Kahve falında mercimek harmanı görmek uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, büyük zararlara uğrayacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, önemli kişi haline geleceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına işarettir.

Kahve falında mercimek harmanı gördüyseniz:

  • Bir süredir tam olarak çözülemeyen konular ya da problemler ani bir şekilde çözüm yoluna gidebilir.

Kahve falında mercimek harmanı görmek büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına alamet eder.

Kahve falında nohut harmanı görmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına inanılır.

Kahve falında harmanı görmek bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında harmanda fındık görmek beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında harman görmek işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ekin harman etmek yeni ev eşyaları alınacağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında ekin harmanı görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine inanılır.

Kahve falında harman kaldırmak dost ve akrabalarla paylaşılacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir