AnaSayfa / Genel / Kahve falında harmanda fındık görmek

Kahve falında harmanda fındık görmek

Kahve falında harmanda fındık görmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, imkânlarının çoğalacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında harmanda fındık gördüyseniz:

  • Şimdiye kadar sorunsuz ilerleyen bazı iş ya da projelerde aksilikler yaşanırken, bir diğeri ivme kazanabilir.

Kahve falında harmanda fındık görmek daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine inanılır.

Kahve falında fındık harmanı görmek hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mercimek harmanı görmek uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına delalet eder.

Kahve falında ekin harman etmek trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nohut harmanı görmek işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekin harmanı görmek zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine işarettir.

Kahve falında harman savurmak sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine işaret eder.

Kahve falında harmanı görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir