AnaSayfa / Genel / Kahve falında harman kaldırmak

Kahve falında harman kaldırmak

Kahve falında harman kaldırmak yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, küs olduğu kişilerle barışacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına inanılır.

Kahve falında harman kaldırmak gördüyseniz:

  • Mevcut pozisyonunuzu korumanız gerekebilir.

Kahve falında harman kaldırmak hanesinde bolluk ve bereket olacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekin harman etmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine rivayet eder.

Kahve falında harmanda buğday görmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında harman görmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına delalet eder.

Kahve falında harman savurmak iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fındık harmanı görmek aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında harmanı görmek bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, rakiplerin başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nohut harmanı görmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir