AnaSayfa / Genel / Kahve falında fincan hediye etmek

Kahve falında fincan hediye etmek

Kahve falında fincan hediye etmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına inanılır.

Kahve falında fincan hediye etmek gördüyseniz:

  • Bazı yüklerden kurtulmanız gerekiyor.

Kahve falında kahve fincanı hediye etmek sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, gözyaşının kuruyacağına delalettir.

Kahve falında kahve fincanı hediye almak çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında fincan takımı hediye etmek atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fincan takımı hediye almak eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fincan hediye etmek sağlıklı bir hayat süreceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında fincan hediye almak çok sorunlu günler geçireceğine, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kahve fincanında fil görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz fincan görmek bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, alim ve bilge insan olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir