AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden kahve fincanı almak

Kahve falında birinden kahve fincanı almak

Kahve falında birinden kahve fincanı almak yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında birinden kahve fincanı almak gördüyseniz:

  • Fazla meraklı davranışlar içinde olmaktan kaçınmalı, merakınızı belli etmemelisiniz.

Kahve falında beyaz kahve fincanı görmek büyük ferahlık yaşayacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine işaret eder.

Kahve falında türk kahve fincanı görmek kısa süre içinde engelleneceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına delalet eder.

Kahve falında kahve ve fincan görmek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kahve fincanı görmek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında kahve fincanında kalp görmek kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kahve fincanı takımı görmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında kahve fincanı hediye almak girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine delalettir.

Kahve falında temiz kahve fincanı görmek gönül gözünün açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir