Kahve falında kırılmış fincan görmek

Kahve falında kırılmış fincan görmek kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, hasret gidereceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırılmış fincan gördüyseniz:

  • En sonunda belli bir planı ya da anlaşmayı neyin bozabileceğini keşfedebilirsiniz.

Kahve falında kırılmış fincan görmek yürek yakan biri haline geleceğine, girdiği her işte büyük adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında fincan kırılması görmek kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine alamet eder.

Kahve falında renkli kahve fincanı görmek uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına işarettir.

Kahve falında kahve fincanı hediye etmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına inanılır.

Kahve falında türk kahvesi fincanı görmek çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kahve fincanı kırmak bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, hayırlı bir yola girileceğine delalettir.

Kahve falında cam fincan görmek kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında içilmiş kahve fincanı görmek bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, aile içinde her şeyin yolunda olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir