AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahve fincanı görmek

Kahve falında kahve fincanı görmek

Kahve falında kahve fincanı görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, hayatını yoluna sokacağına, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine yorulur.

Kahve falında kahve fincanı gördüyseniz:

  • Ev ya da eşinizle ilgili bir konuda yanlış bir karar vererek zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında kapatılmış kahve fincanı görmek başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, sorunların ardı ardına geleceğine işarettir.

Kahve falında kahve fincanı aramak büyük başarılar elde edeceğine, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında kahve fincanı takımı görmek huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında türk kahve fincanı görmek maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında kahve fincanı hediye almak sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına alamet eder.

Kahve falında bir fincan kahve görmek sürekli stres ve sinir içinde olacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına inanılır.

Kahve falında kahve fincanı almak parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil kahve fincanı görmek eline geçen kazancı boşa harcayacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir