AnaSayfa / Genel / Kahve falında fincan kapatmak

Kahve falında fincan kapatmak

Kahve falında fincan kapatmak kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında fincan kapatmak gördüyseniz:

  • İş ortaklıkları kurabilirsiniz veya insanlarla anlaşmayı gerektiren benzeri her konuda başarılısınız.İşinizle ilgili yeni şeyler öğrenebilir veya yeni sorumluluklar altına girebilirsiniz.

Kahve falında kapatılmış kahve fincanı görmek muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işarettir.

Kahve falında kapatılmış fincan görmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına yorulur.

Kahve falında fincan kapatmak ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında mavi fincan görmek işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında altın fincan görmek hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bakır fincan görmek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, işlerin çok kötü bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sapı kırık fincan görmek bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cam fincan görmek rahat bir hayatı olacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir