AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi fincan görmek

Kahve falında mavi fincan görmek

Kahve falında mavi fincan görmek bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına işarettir.

Kahve falında mavi fincan gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi koruyarak ilerlemelisiniz.

Kahve falında mavi fincan görmek hayatından nefret duygusunu atacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında bakır fincan görmek büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına alamet eder.

Kahve falında fincanda kahve görmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına tabir olunur.

Kahve falında pembe fincan görmek huzursuzluklar ile boğuşacağına, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine delalet eder.

Kahve falında birinden fincan almak aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına rivayet eder.

Kahve falında kapatılmış kahve fincanı görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok fincan görmek kendine çeki düzen vereceğine, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına işarettir.

Kahve falında fincan tabağı görmek tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir