AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam fincan görmek

Kahve falında cam fincan görmek

Kahve falında cam fincan görmek dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, kem gözlere geleceğine, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak fal sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında cam fincan gördüyseniz:

  • Bazı küçük heyecanlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında cam fincan görmek takdir edilen kişi olacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında çok fincan görmek ticaretin büyüyeceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına delalet eder.

Kahve falında renkli fincan görmek her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında fincan satın almak üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına işaret eder.

Kahve falında fincanda çay görmek maddi gücünün de daimi olacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında türk kahve fincanı görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, çok yıpranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kahve fincanı görmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, fal sahibinin muradına ereceğine inanılır.

Kahve falında fincan takımı hediye almak Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir