AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın fincan görmek

Kahve falında altın fincan görmek

Kahve falında altın fincan görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, insanlar tarafından tanınacağına, işinin gücünün rast gideceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine inanılır.

Kahve falında altın fincan gördüyseniz:

  • Basit bir girişiminiz size şu an dünyadaki en karmaşık olay gibi görünebilir.

Kahve falında altın fincan görmek her daim aile tarafından kollanacak olan fal sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında fincan takımı hediye almak atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kahve fincanı takımı görmek kötü günler yaşanacağına, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kapatılmış kahve fincanı görmek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, bazen istemediği şeyler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil kahve fincanı görmek hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine delalettir.

Kahve falında birine fincan vermek işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında türk kahve fincanı görmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz fincan görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir