AnaSayfa / Genel / Kahve falında ters şeritten gitmek

Kahve falında ters şeritten gitmek

Kahve falında ters şeritten gitmek yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında ters şeritten gitmek gördüyseniz:

  • Sorulması gereken soruları atlamamalısınız.

Kahve falında ters şeritten gitmek verdiği emeklerin heba olacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında ters şeride girmek deneyim kazanacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında yol şeridi görmek maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı şerit görmek kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında çift şeritli yol görmek emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında şerit metre görmek aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına inanılır.

Kahve falında şerit görmek her işinde iyilikle karşılaşacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine alamet eder.

Kahve falında film şeridi görmek eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir