AnaSayfa / Genel / Kahve falında şerit metre görmek

Kahve falında şerit metre görmek

Kahve falında şerit metre görmek işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine tabir olunur.

Kahve falında şerit metre gördüyseniz:

  • Karşı cinsten çevrenizde sizinle ilgilenen çok sayıda insan var.

Kahve falında şerit metre görmek sahip olduğu zenginliğin de artacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına delalet eder.

Kahve falında metre cetvel görmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında metreyle ölçmek işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında metreyle boy ölçmek yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine alamet eder.

Kahve falında metre ölçmek hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, onu cesaretlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında metre görmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında metreyle yeri ölçmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı şerit görmek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir