AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı şerit görmek

Kahve falında kırmızı şerit görmek

Kahve falında kırmızı şerit görmek kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, istihdam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı şerit gördüyseniz:

  • Gerçekler ya da ele geçen bilgiler oyunun kurallarının değişmeye başladığını görmenizi sağlayabilir.

Kahve falında kırmızı şerit görmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ters şeride girmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ters şeritten gitmek üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına delalettir.

Kahve falında yol şeridi görmek engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında şerit metre görmek insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çift şeritli yol görmek içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına işaret eder.

Kahve falında film şeridi görmek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, koltuğunun yükseleceğine inanılır.

Kahve falında şerit görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir