AnaSayfa / Genel / Kahve falında çift şeritli yol görmek

Kahve falında çift şeritli yol görmek

Kahve falında çift şeritli yol görmek büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, işlerinin düzeleceğine, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına yorulur.

Kahve falında çift şeritli yol gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan kişiler sizinle ilgili bir konuya ortak veya destek olmak isteyebilirler.

Kahve falında çift şeritli yol görmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına işaret eder.

Kahve falında yol şeridi görmek keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına yorulur.

Kahve falında şerit görmek bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, onunla mutlu bir yuva kuracağına rivayet eder.

Kahve falında ters şeride girmek yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı şerit görmek bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, huzurunu yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında şerit metre görmek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, fal sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine işarettir.

Kahve falında film şeridi görmek sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ters şeritten gitmek fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, işinin gücünün de rast gideceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir