AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz ve fil görmek

Kahve falında deniz ve fil görmek

Kahve falında deniz ve fil görmek huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, yapacağı planların altüst olacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında deniz ve fil gördüyseniz:

  • Aklınızı serbest bırakın.

Kahve falında denizde fil görmek sorumlulukların azalacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine delalet eder.

Kahve falında denizde yürüyen fil görmek arkasının daha sağlam hale geleceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deniz ve fil görmek duaların ve tövbelerin kabul olacağına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında denizden fil çıktığını görmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, kazancını çoğaltacağına rivayet eder.

Kahve falında denizde yüzen fil görmek işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fil ve deniz görmek başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, çok hayırlı işlere atılacağına delalet eder.

Kahve falında denizden çıkan fil görmek mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, mal edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fili denizde görmek çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir