AnaSayfa / Genel / Kahve falında fille konusmak

Kahve falında fille konusmak

Kahve falında fille konusmak eline geçen kazancı daha da arttıracağına, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, rahat nefes alınacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında fille konusmak gördüyseniz:

  • En iyi durumda bile aldatılma korkusu duymanız olasıdır.

Kahve falında fille konusmak aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında filin konuştuğunu görmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, kurulu düzenin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında konuşan fil görmek işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fil biblosu görmek uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine yorulur.

Kahve falında taştan fil görmek kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, projenin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fil doğurmak kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde fil görmek çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına yorulur.

Kahve falında suyun içinde fil görmek bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, kısmetlerinin açılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir