AnaSayfa / Genel / Kahve falında konuşan fil görmek

Kahve falında konuşan fil görmek

Kahve falında konuşan fil görmek maddi açıdan rahata erileceğine, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, rızık bolluğu içinde olacağına, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında konuşan fil gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi paylaşmanız yakın hissettiğiniz bir kişiyle ilişkilerinizi geliştirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında filin konuştuğunu görmek ekmeğine leke süreceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına yorulur.

Kahve falında fille konusmak işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında konuşan fil görmek kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mor fil görmek çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, ailesinde gerginlikler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek fil görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fil ve timsah görmek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, evdeki birinin yolculuk yapacağına inanılır.

Kahve falında iki fil görmek tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında filin bağırdığını görmek özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir