AnaSayfa / Genel / Kahve falında filin konuştuğunu görmek

Kahve falında filin konuştuğunu görmek

Kahve falında filin konuştuğunu görmek bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, malvarlığının artacağına, çok önemli noktalara geleceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında filin konuştuğunu gördüyseniz:

  • Göz kamaştırıyorsunuz, sahnedesiniz veya herkes sizinle birlikte iş yapabilmek veya görünebilmek için sıraya giriyor olabilir.

Kahve falında fille konusmak ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında filin konuştuğunu görmek makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, önündeki engellerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında konuşan fil görmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında filin hortumunu görmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına inanılır.

Kahve falında fil eti yediğini görmek üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fili yıkamak maddi anlamda zarar edeceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında doğuran fil görmek kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında süs fil görmek maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir