AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni filizlenmiş çiçek görmek

Kahve falında yeni filizlenmiş çiçek görmek

Kahve falında yeni filizlenmiş çiçek görmek büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, dinamik olacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında yeni filizlenmiş çiçek gördüyseniz:

  • Aşırı veya coşkulu tavırlarınız dikkat çekebilir.

Kahve falında yeni filizlenmiş çiçek görmek kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çiçeğin filizlendiğini görmek kırılan kalbin onarılacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında filizlenen çiçek görmek güzel günlerin sona ereceğine, eğlenceli günlere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında filizlenmiş çiçek görmek kazancını bu kişiden elde edeceğine, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil filiz görmek gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında filizlenmiş asma görmek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, maddi gücünün artacağına yorulur.

Kahve falında ağacın filizlendiğini görmek iş dünyasında nam sahibi olunacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında filizlenmiş soğan görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, fal sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir