Kahve falında yeşil filiz görmek

Kahve falında yeşil filiz görmek ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, büyük sorunlar yaşanacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına işarettir.

Kahve falında yeşil filiz gördüyseniz:

  • Geçmişe körü körüne bağlı kalıp, fırsatları kaçırma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında yeşil filiz görmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında filizlenmiş ağaç görmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni filizlenmiş çiçek görmek büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına rivayet eder.

Kahve falında filizlenmiş buğday görmek anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına delalettir.

Kahve falında soğanın filizlendiğini görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında filizlenmiş bitki görmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına işaret eder.

Kahve falında yeşeren filiz görmek parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, onun yolundan ayrılmayacağına delalet eder.

Kahve falında tohumun filizlendiğini görmek aç kalacağına, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir