AnaSayfa / Genel / Kahve falında filizlenen bitki görmek

Kahve falında filizlenen bitki görmek

Kahve falında filizlenen bitki görmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine işaret etmektedir.

Kahve falında filizlenen bitki gördüyseniz:

  • Aceleciliğinden ise hiç bir şey kaybetmemişsin.

Kahve falında filizlenen bitki görmek işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına tabir olunur.

Kahve falında filizlenmiş bitki görmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine inanılır.

Kahve falında yeni filizlenmiş çiçek görmek sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında filizlenmiş ağaç görmek daha kötü günler yaşayacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine işarettir.

Kahve falında filizlenmiş asma görmek asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine tabir olunur.

Kahve falında filizlenen ağaç görmek talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında filizlenmiş soğan görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında filizlenmiş tohum görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir