AnaSayfa / Genel / Kahve falında filizlenmiş ağaç görmek

Kahve falında filizlenmiş ağaç görmek

Kahve falında filizlenmiş ağaç görmek kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında filizlenmiş ağaç gördüyseniz:

  • Bazı konuları eleştirmek yerine, bazı kişilerin, olayları ya da yaptıkları teklif veya önerilerdeki bazı konuları kendiliğinden fark etmesini beklemeniz durumunda, olayların daha rahat farkına varacaklarını gözlemleyebilirsiniz.

Kahve falında ağacın filizlendiğini görmek yorgun ve hasta hissedeceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında filizlenen ağaç görmek girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, dost ya da akrabalarından yardım alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında filizlenmiş ağaç görmek atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına rivayet eder.

Kahve falında filizlenmiş soğan görmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına işarettir.

Kahve falında yeşeren filiz görmek herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, parasını ve işini kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında filizlenmiş nohut görmek mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine inanılır.

Kahve falında bitkinin filizlendiğini görmek başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tohumun filizlendiğini görmek ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, kinin ve düşmanlığın giderileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir