AnaSayfa / Genel / Kahve falında fil eti yediğini görmek

Kahve falında fil eti yediğini görmek

Kahve falında fil eti yediğini görmek kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, yüzünün de yerlere düşeceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fil eti yediğini gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan anılar hayatınızın anlamını arttırabilir.

Kahve falında fil eti yediğini görmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine delalettir.

Kahve falında yedi fil görmek hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine yorulur.

Kahve falında fil eti yemek dertlerine derman arayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fil eti görmek Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka birinin çiğ et yediğini görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında birine pişmiş et yedirmek büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koyun eti yediğini görmek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına delalettir.

Kahve falında tavuk eti yediğini görmek kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir