AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde yürüyen fil görmek

Kahve falında denizde yürüyen fil görmek

Kahve falında denizde yürüyen fil görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde yürüyen fil gördüyseniz:

  • Umutsuz olsanızda, bir kez daha denemenizde fayda var.

Kahve falında denizde fil görmek çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında denizde yüzen fil görmek ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına delalet eder.

Kahve falında fil ve deniz görmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına alamet eder.

Kahve falında denizde yürüyen fil görmek hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine alamet eder.

Kahve falında denizden çıkan fil görmek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine delalettir.

Kahve falında deniz ve fil görmek girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine yorulur.

Kahve falında denizden fil çıktığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fili denizde görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir