AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın üstüne binmek

Kahve falında yılanın üstüne binmek

Kahve falında yılanın üstüne binmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına delalet eder.

Kahve falında yılanın üstüne binmek gördüyseniz:

  • Başkalarının yetersiz veya başarısız olma ihtimali yüksek planlarını engelleme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında yılanın üstüne binmek parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, tatsız günlerin geride bırakılacağına işarettir.

Kahve falında köpeğin üstüne binmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında deve üstüne binmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında atın üstüne binmek çıkış yolları bulacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında filin üstüne binmek tartışmaların son bulacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında öküzün üstüne binmek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koçun üstüne binmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında beyaz atın üstüne binmek başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, sorunlarını aşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir