AnaSayfa / Genel / Kahve falında filin saldırısına uğramak

Kahve falında filin saldırısına uğramak

Kahve falında filin saldırısına uğramak gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, variyet sahibi olacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, kederinin dağılacağına tabir olunur.

Kahve falında filin saldırısına uğramak gördüyseniz:

  • Geçmiş tecrübeleri hatırlamanız mevcut sorunların çözümünde size yardımcı olabilir.

Kahve falında filin saldırısına uğramak sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, onu cesaretlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fil saldırısına uğramak hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeklerin saldırısına uğramak huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında namaz kılarken saldırıya uğramak sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, genç kimselere eğitim vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında öküz saldırısına uğramak hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kadının saldırısına uğramak kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkeğin saldırısına uğramak aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında bombalı saldırıya uğramak Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir