AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeklerin saldırısına uğramak

Kahve falında köpeklerin saldırısına uğramak

Kahve falında köpeklerin saldırısına uğramak sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında köpeklerin saldırısına uğramak gördüyseniz:

  • Eskileri atarak yeni şeyler için yer bulabilirsiniz.

Kahve falında köpeklerin saldırısına uğradığını görmek kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpeğin saldırısına uğramak çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine yorulur.

Kahve falında bir köpeğin saldırısına uğramak işinden ve ekmeğinden olacağına, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına yorulur.

Kahve falında köpekbalığı saldırısına uğramak ferah düzeyinin yükseleceğine, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpek saldırısına uğramak adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında kurt köpeğinin saldırısına uğramak en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında köpek tarafından saldırıya uğramak rahatının da yerine geleceğine, bolluğa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birçok köpeğin saldırısına uğramak arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir