AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin saldırısına uğramak

Kahve falında bir erkeğin saldırısına uğramak

Kahve falında bir erkeğin saldırısına uğramak uzun uzun dalıp gideceğine, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, yeni işlere girişileceğine, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, kazancınızın artacağına yorulur.

Kahve falında bir erkeğin saldırısına uğramak gördüyseniz:

  • Kendinden çok fazla emin olmamasına rağmen size bazı önerilerde bulunan kişiler olabilir.

Kahve falında bir erkeğin saldırısına uğramak evinin geçiminin zorlaşacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında bi erkek tarafından saldırıya uğramak yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir erkek tarafından saldırıya uğramak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek saldırısına uğramak sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, ahlakından vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında erkeklerin saldırısına uğramak işten ve güçten el etek çekileceğine, parasal anlamda rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek tarafından saldırıya uğramak başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, hayal kırıklığına uğratılacağına delalet eder.

Kahve falında cin saldırısına uğramak ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kedinin saldırısına uğramak rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir