AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadının saldırısına uğramak

Kahve falında bir kadının saldırısına uğramak

Kahve falında bir kadının saldırısına uğramak rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, hayırlı adımlar atacağına, saygınlık göreceğine, insanların hayranlığını kazanacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kadının saldırısına uğramak gördüyseniz:

  • Ne dilediğinize dikkat etmelisiniz.

Kahve falında bir kadının saldırısına uğramak en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına delalettir.

Kahve falında sineklerin saldırısına uğramak kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine inanılır.

Kahve falında taşlı saldırıya uğramak eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, bir hastalıktan kurtulunacağına rivayet eder.

Kahve falında ineğin saldırısına uğramak hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, içine büyük bir huzurun dolacağına delalettir.

Kahve falında düşman saldırısına uğramak uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında kedinin saldırısına uğramak sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine delalettir.

Kahve falında bir kedinin saldırısına uğramak bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin saldırıya uğradığını görmek peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir