AnaSayfa / Genel / Kahve falında filin öldüğünü görmek

Kahve falında filin öldüğünü görmek

Kahve falında filin öldüğünü görmek uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına işarettir.

Kahve falında filin öldüğünü gördüyseniz:

  • Yanlış anlama veya yönlendirilme maddi kayıplara ya da yanlış finansal kararlara neden olabilir.

Kahve falında fili öldürmek hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fil yavrusu öldürmek büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, engellerden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında filin öldürüldüğünü görmek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına alamet eder.

Kahve falında filin öldüğünü görmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fil öldürmek yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında hamile fil görmek dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine inanılır.

Kahve falında fil emzirmek saygınlık kazanacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında fil hediye almak karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir