AnaSayfa / Genel / Kahve falında fil hediye almak

Kahve falında fil hediye almak

Kahve falında fil hediye almak illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında fil hediye almak gördüyseniz:

  • Yakın çevreniz ile veya yakınlarınız ile fikir alışverişlerinde bulunacaksınız, kendiniz ile ilgili fikirlerinizde bazı değişiklikler olacak.

Kahve falında fil hediye etmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına işarettir.

Kahve falında fil hediye almak işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine işaret eder.

Kahve falında oyuncak fil hediye almak yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine yorulur.

Kahve falında filin ısırdığını görmek dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evde fil görmek tabiri caizse ağız tadından olacağına, yardımcı olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük beyaz fil görmek daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, ön plana çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında fil doğurduğunu görmek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine yorulur.

Kahve falında filin işediğini görmek onlar sayesinde moral bulacağına, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir