AnaSayfa / Genel / Kahve falında fili öldürmek

Kahve falında fili öldürmek

Kahve falında fili öldürmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, geç de olsa huzura erileceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, bir ömür olacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fili öldürmek gördüyseniz:

  • Kim ne düşünürse düşünsün aldırmayın.

Kahve falında fili öldürmek çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fil yavrusu öldürmek rahatın yerine geleceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında filin öldürüldüğünü görmek büyük bir proje ortaya koyacağına, mevki edineceğine inanılır.

Kahve falında filin öldüğünü görmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine rivayet eder.

Kahve falında fil öldürmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına tabir olunur.

Kahve falında çok fil görmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında fil doğurduğunu görmek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fil olduğunu görmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, tartışma yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir