AnaSayfa / Genel / Kahve falında fil suresi okumak

Kahve falında fil suresi okumak

Kahve falında fil suresi okumak iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, işlerinde kara geçeceğine, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına alamet eder.

Kahve falında fil suresi okumak gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkiler veya kalabalık ortamlardan uzak durmaya çalışmalısınız.

Kahve falında fil suresini okumak kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına yorulur.

Kahve falında fil suresini okuduğunu görmek sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fil suresi okumak kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına rivayet eder.

Kahve falında fil suresini dinlemek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, işlerini boşvereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fil suresini ezberlemek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında fil suresi görmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine inanılır.

Kahve falında yasin suresini okuduğunu görmek kazancının eksileceğine, yürek yakan biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bakara suresinin son iki ayetini okumak yeni fırsatlar sunulacağına, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir